Cercar en aquest blog

dilluns, 20 d’abril del 2020

Empusa pennata






Família: Empusidae
Gènere: Empusa
Espècie: Empusa pennata
Nom Castellà: Mantis palo.
Nom Anglés: Conehead mantis
És un pregadeu amb un cap xicotet i una característica protuberància entre dues antenes, l'abdomen és xicotet i corb. El primer parell de potes les té en la part davantera del tòrax i les altres quatre més a baix. Grandària entre 5 i 8 cm de longitud. S'alimenten pel dia d'insectes. Com a curiositat Empusa era una guardiana del Hades en la mitologia de l'Antiga Grècia. Seduïen als homes per a beure la seua sang i devorar-los. 
Localitat de les fotografies: Relleu.
Data: 2020.

It is a mantis with a small head and a characteristic bulge between its two antennae, the abdomen is small and curved. The first pair of legs are on the front of the chest and the other four are lower. Size is between 5 and 8 cm in length. They feed on live insects. As a curiosity Empusa was a guardian of Hades in the mythology of Ancient Greece. They seduced men to drink their blood and devour them. 

Es una mantis con una cabeza pequeña y una característica protuberancia entre dos antenas, el abdomen es pequeño y curvo. El primer par de patas las tiene en la parte delantera del tórax y las otras cuatro más abajo. Tamaño entre 5 y 8 cm de longitud. Se alimentan por el día de insectos. Como curiosidad Empusa era una guardiana del Hades en la mitología de la Antigua Grecia. Seducían a los hombres para beber su sangre y devorarlos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada