Cercar en aquest blog

diumenge, 5 d’abril del 2020

Penya del Figueret.














El primer que em va enamorar de Relleu va ser la Penya del Figueret. Des de 2009 l'estic fotografiant. No em canse, em continua semblant un Tòtem. L'he fotografiada a l'hivern (durant la floració dels ametlers) i a l'estiu, a la primavera i a la tardor. Fins i tot una vegada vaig anar vorejant-la i fent fotografies, impressionat de com canviava la perspectiva. Mil formes, una sola Penya. 
En ella habiten moltes espècies, entre altres el Soliguer i el Brúfol, recentment una parella de Corbs ha arribat a la zona. En les pròximes setmanes veurem si es queden. Esperem que algunes activitats recents (escalada) no perjudiquen els ocells que nidifiquen en ella.

The first thing I fell in love with in Relleu was the Penya del Figueret. I have been photographing it since 2009. I never get bored of it, it still looks like a totem to me. I have photographed it in Winter (during the flowering of almond trees) and in Summer, Spring and Autumn. Once, I even went and photographed all the way round it, impressed with how the perspective changed. A thousand forms, one rock.
Many species inhabit it, including the kestrel and the eagle owl. Recently a couple of crows have arrived in the area. In the coming weeks we will see if they stay. We hope that some recent activities (climbing) do not harm the birds nesting there. 

Lo primero que me enamoró de Relleu fue la Peña del Figueret. Desde 2009 la estoy fotografiando. No me canso, me sigue pareciendo un Tótem. La he fotografiado en invierno (durante la floración de los almendros) y verano, en primavera y otoño. Incluso una vez fui bordeándola y haciendo fotografías, impresionado de cómo cambiaba la perspectiva. Mil formas, una sola Peña.
En ella habitan muchas especies, entre otras el Cernícalo vulgar y el Búho real, recientemente una pareja de Cuervos ha llegado a la zona. En las próximas semanas veremos si se quedan. Esperemos que algunas actividades recientes (escalada) no perjudiquen a las aves que nidifican en ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada