Cercar en aquest blog

dimarts, 21 d’abril del 2020

Relleu i el seu entorn.



Vistes de Relleu des de la partida de "El Figueret". Al fons i de dreta a esquerra de la fotografia, "El Puig Campana", "El Ponotx", més a baix "Els Castellets", "El Cabal", "El Contador" i "El Divino". El Comptador és un dels dos passos que té la Serra d'Aitana, el seu nom procedeix que era tan estret que antigament s'utilitzava per a comptar el nombre de cabres i ovelles que portaven els ramats.

Views of Relleu looking from "El Figueret". In the background and from right to left of the photograph, "El Puig Campana", "El Ponotx", below "Els Castellets", "El Cabal", "El Contador" and "El Divino". El Contador is one of the two steps of the Sierra de Aitana. Its name comes from being so narrow that it was formerly used to count the number of goats and sheep in herds. 

Vistas de Relleu desde la partida de "El Figueret". Al fondo y de derecha a izquierda de la fotografía, "El Puig Campana", "El Ponotx", más abajo "Els Castellets", "El Cabal", "El Contador" y "El Divino". El Contador es uno de los dos pasos que tiene la Sierra de Aitana, su nombre procede de que era tan estrecho que antiguamente se utilizaba para contar el número de cabras y ovejas que llevaban los rebaños.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada